Shoot2Win2Gether!

 

Zaterdag 15 juni en zondag 16 juni 2019 zullen twee handboogschutters van St. Switbertus te Lichtenvoorde een aanval gaan doen op een record van Guiness Book of Records: te weten een team van twee personen in 24 uur de meeste punten te schieten op 18 meter.

Dit record is op dit moment nog steeds in handen van twee Engelse schutters die hun prestatie hebben neergezet in juni 2009. Destijds hebben zij het record op 37.359 punten vastgezet!

Mike Reukers en Pascal Koolhof proberen dit record te verbreken in het kader van het negentig jarig bestaan van Schuttersgilde St. Switbertus, waar de handboogsport een afdeling van uit maakt. Dit alles om op een unieke wijze geld in te zamelen voor onze club, die midden in de maatschappij van Lichtenvoorde staat. Om de verbondenheid met  de Lichtenvoordse samenleving te benadrukken zal er 50 % worden gedoneerd aan diverse goede doelen die in de samenleving worden ondersteund! Op dit ogenblik vind er nog evaluatie plaats welke mooie doelen dit zullen worden.

Mike en Pascal zijn al volop in training om dit doel te gaan bereiken, graag vragen wij uw aandacht om hen daarbij te helpen. Buitenom vrijwilligers dit weekend, kunt u ook uw steentje bijdragen door “sponsoren” te vinden voor hun actie. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, vragen zij voor hun unieke actie € 0,005 cent per geschoten pijl én € 2,50 indien het record zal worden verbroken. Dit komt uiteindelijk neer op ca € 17,50 per sponsoring.

Natuurlijk zullen wij ook op andere manieren kijken naar mogelijkheden om geld in te zamelen met deze actie (te denken valt aan baromzet d.m.v. houden van meerdere ‘feesten’ deze 24 uur) maar daar brengen we je later graag van op de hoogte.

Wij hopen dat jullie ons flink willen ondersteunen en er gezamenlijk een mooi succesverhaal van kunnen maken. Niet voor niets is de naam : shoot2win2gether!

 

Met enthousiaste groet,

 

Pascal & Mike

U kunt ook onderstaand formulier uitprinten en langs brengen in de swite

Donatie formulier

Eenmalige machtiging SEPA Logo_SwitbertusEuro-Incasso

Naam: Schuttersgilde St. Switbertus

Adres : Hendrik Leemreizestraat 2

Postcode : 7131

Woonplaats : Lichtenvoorde

Land incassant* :Nederland

Incassant ID : …………………………

Kenmerk machtiging : “pijlenactie” Shoot2win2gether

Ja, ik doe mee met de pijlenactie van Pascal en Mike én doneer € 0.005 per geschoten pijl in het kader van de Shoot2win2gether actie. Dit bedrag zal NIET méér worden dan ten hoogste € 17,50.

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens en uw bank om eenmalig een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van . Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Naam : …………………………………………………………………………………………………………….…………………

Adres : ……………………………………………………………………………………………………….……………………… Postcode : ………..………………

Woonplaats : ………..……………….…………….…………….………………..

Land* : ……………….………………………………………………………………………………………………………………

Rekeningnummer [IBAN] : ………..………………………………………. Bank Identificatie [BIC]** : ………..………………………….

Plaats en datum : …..………………….…..……………………..

Handtekening

 

 

*Indien het land van de incassant en de geïncasseerde gelijk zijn, hoeft dit niet gevraagd of ingevuld te worden.
**Geen verplicht veld bij Nederlands rekeningnummer Doorlopende machtiging SEPA Euro-Incasso