Shoot2Win2Gether!

 

Zaterdag 15 juni en zondag 16 juni 2019 zullen twee handboogschutters van St. Switbertus te Lichtenvoorde een aanval gaan doen op een record van Guiness Book of Records: te weten een team van twee personen in 24 uur de meeste punten te schieten op 18 meter.

Dit record is op dit moment nog steeds in handen van twee Engelse schutters die hun prestatie hebben neergezet in juni 2009. Destijds hebben zij het record op 37.359 punten vastgezet!

Mike Reukers en Pascal Koolhof proberen dit record te verbreken in het kader van het negentig jarig bestaan van Schuttersgilde St. Switbertus, waar de handboogsport een afdeling van uit maakt. Dit alles om op een unieke wijze geld in te zamelen voor onze club, die midden in de maatschappij van Lichtenvoorde staat. Om de verbondenheid met  de Lichtenvoordse samenleving te benadrukken zal er 50 % worden gedoneerd aan diverse goede doelen die in de samenleving worden ondersteund! Op dit ogenblik vind er nog evaluatie plaats welke mooie doelen dit zullen worden.

Mike en Pascal zijn al volop in training om dit doel te gaan bereiken, graag vragen wij uw aandacht om hen daarbij te helpen. Buitenom vrijwilligers dit weekend, kunt u ook uw steentje bijdragen door “sponsoren” te vinden voor hun actie. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, vragen zij voor hun unieke actie € 0,005 cent per geschoten pijl én € 2,50 indien het record zal worden verbroken. Dit komt uiteindelijk neer op ca € 17,50 per sponsoring. U kunt hiervoor eventueel  dit formulier uit printen en invullen.
Mocht u niet in staat zijn om het formulier uit te printen, of een ander vrijwillig bedrag willen overmaken, mag en kan dat uiteraard ook.
U kunt het geld dan storten op Iban rekening NL03RABO0124975674 tnv St. Runarchery.

Natuurlijk zullen wij ook op andere manieren kijken naar mogelijkheden om geld in te zamelen met deze actie (te denken valt aan baromzet d.m.v. houden van meerdere ‘feesten’ deze 24 uur) maar daar brengen we je later graag van op de hoogte.

Wij hopen dat jullie ons flink willen ondersteunen en er gezamenlijk een mooi succesverhaal van kunnen maken. Niet voor niets is de naam : shoot2win2gether!

 

Met enthousiaste groet,

 

Pascal & Mike